Toerisme

Door de unieke ligging van B&B Amaryllis, temidden van fietsknooppuntenroutes en wandelnetwerken, is het ideaal om te ontspannen en te genieten van de natuur.
Wij zijn gelegen tussen fietsknooppunt 1 en 37, dé start voor een sportieve dag...  De kaarten liggen ter uwer beschikking.  Toerisme Vlaanderen en Plattelandstoerisme hebben ons het label "fietsvriendelijk logies" toegekend.


 

  Wanneer u onze B&B verlaat, vormt er zich een brede waaier aan mogelijkheden. De stad Lier met zijn rijk cultuur-historisch verleden, zijn Zimmertoren, en zijn betoverend begijnhof in de nabije omgeving.
Mechelen met zijn Sint-Romboutstoren, leuke winkelstraten en gezellige terrasjes, vindt u op enkele minuutjes rijden.  Ideaal om de streek te verkennen!   


Zelfs een dagje Brussel of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden!  Na een klein half uurtje rijden, kan u genieten van het Atomium en Manneken Pis of de Meir en de Zoo.

U hoeft het echter niet per sé per auto te ontdekken.  Vlakbij is er het Ursulinenklooster met Wintertuin (geopend elke 3e zondag van de maand).
 
Gastvrouw Hilde en gastheer Peter geven u graag enkele tips.
 
U ziet het... Voor ieder wat wils!