• Bed & Breakfast Amaryllis

Welkom

Een droom werd werkelijkheid, toen we in september 2008 voor het eerst onze deuren openden voor onze allereerste gasten.  We hebben er lang naar uitgekeken om het onze gasten in een huiselijke en onbevangen sfeer naar hun zin te maken.

In onze Bed en Breakfast is het niet moeilijk om tot rust te komen. Jullie worden gastvrij verwend met koffie en een versnapering bij aankomst. De ruime kamers bevinden zich in een gerestaureerde hoeve gelegen op 1 hectare met in de verte zicht op de “torrekens Waver” (het mooie historisch Centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver). Bij mooi weer wordt het uitgebreid ontbijt geserveerd op het tuinterras onder de dakplatanen met een landelijk uitzicht op de weilanden. Het continental ontbijt wordt aangevuld met diverse huisbereide confituren, een zachtgekookt eitje van Amaryllis’ kippen, vers fruit, yoghurt; kortom hier kom je niets te kort.

Ideaal om te fietsen en te wandelen (gelegen op fietsknooppuntenroute). Wandel- en fietskaarten liggen ter beschikking. In de nabijheid liggen de mooie stadjes Lier (14 km) en Mechelen (9 km) met hun historische monumenten.  Wat verder vinden we Antwerpen (35 km) en Brussel (40 km).

Zowel voor cultuur als natuur kan ieder hier zijn hartje ophalen. Graag verwelkomen we jullie binnenkort !

Uw gastvrouw en gastheer,

Hilde en Peter